Bjørn Berge Electric Band

08
Mar 2019
Fredag

Kjøp billett Kombiner middag & konsert !

Etter mange år som soloartist er det tid for litt nye prosjekter i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien.

Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen. Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert og det mangler hverken energi eller dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd enkelte «pustepauser» underveis.

Bjørn Berge – Bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist og nå nesten to år etter at han ble medlem av Vamp. Han har gjort utallige plate- innnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av europa de siste 12 årene. Har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

Odin Staveland – Trommeslager/vokalist/multiinstrumentalist fra Vamp. Han har også egen solokarriere og ga i 2015 ut albumet «mellom husene». Kjetil Ulland – Kanskje mest kjent som bassist i «Packers» og «Bjellands Ugras»,men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent som en eminent musikkprodusent/lydtekniker, både ute på veien og i ABC Studio i Etne.

Bandet består av Bjørn Berge (gitar/vokal) – Odin Staveland(trommer) – Kjetil Ulland (bass).

NY PLATE KOMMER 1 FEBRUAR 2019

kr 250/290  Flere konserter