Blest

15
Mar 2019
Fredag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Haugesunderne Paul Hansen, Torbjørn Økland og Calle Apeland trådte ut av Vamp – og inn «I dine sko». Sammen med Marie Klåpbakken utgjør de bandet Blest.

Våren 2017 ga de ut albumet «blest» og den fulle konsertpremiere var på hjemmebane i Festiviteten i Haugesund 1 april 2017. Mottakelsen fra en fullsatt sal var til å ta og føle på, den var et fantastisk løft for musikanter som hadde jobba hardt og systematisk med sitt nye prosjekt i flere år, etter at de forlot Vamp. Det var som om publikum hadde ventet på dette i svært lang tid. Siden april i fjor har Blest spilt på en rekke festivaler og klubber over hele landet. De er i gang med innspilling av materiale til en ny plate, og håper å slippe en singel i løpet av november. På konsertene har de også med seg Tore Jamne på slagverk og Helge Lilletvedt på tangenter og trekkspill.

Vamp-tilhengere kjenne igjen det kystforankrede, keltiskinspirerte uttrykket som bygget et av Norges største band på 90- og 2000-tallet. Men Blest flyr stødig på egne vinger. Og der moderorkesteret ble berømt for å synge om sjø og hav, utviser avstikkeren samfunnsengasjement i sin feiende friske debutsingel.

kr 250/290  Flere konserter