BULL YOUNG – NEIL YOUNG

19
Mai 2017
Fredag

bull_young_2017Kjøp billett Kombiner middag & konsert !

Bull Young har denne gangen tenkt å spille de beste Neil Young-låtene fra albumet «American Stars ‘ n Bars». Du får dessuten høre kjente låter fra Crosby, Stills, Nash & Young, og selvfølgelig en del av Neil Youngs signaturlåter.

Bull Young – En kveld med gull!En konsert med Bull Young byr på variasjon og mangfold hentet fra Neil Youngs lange karriere. Du får oppleve melodiøse og melankolske låter med flerstemt sang. Du får høre rockelåter der energi og spilleglede sprudler. Og ikke minst får du servert flere av låtene som gjør at Neil Young vil bli husket som en av de virkelig store artistene gjennom alle tider.

Du får oppleve melankolske og melodiøse låter med flerstemt sang. Du får høre rockelåter der energi og spilleglede sprudler. Bull Young består av tre godt voksne som spiller eller har spilt i Vinskvetten pluss tre yngre karer som kan det der med å spille. Det er nesten et slags famileforetak også, ettersom jeg både har min onkel Øyvind Østerbø i Vinskvetten og min far Kjell Østerbø med. Bandet har holdt på siden 2003 og spilt utallige konserter på byens scener.

link til video:https://www.facebook.com/pg/Bull-Young-568927489832276/videos/?ref=page_internal.

kr 170/200  Flere konserter