CLAUDIA SCOTT – Jubileumsturné  2018 – Utsolgt!

17
Feb 2018
Lørdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Norges Americanadronning og «Hver gang vi møtes» aktuelle Claudia Scott feirer at det er 25 år siden hun ga ut sin første soloplate «Flowers & Thorns» et album som hadde verdenseliten av musikere med på innspillingene og fikk internasjonale hyllester.

Her hjemme ble albumet nominert til Spellemann og årets album, samt at singelen «Heard you on my radio” tronet øverst på hitlistene. En av Claudia Scott`s største hit selv i dag. Albumet var hennes «frigjøring» og samtidig en manifestasjon av at hun nå var blitt en selvstendig artist. Utenlandske anmeldere var svært begeistret, og sammenlignet Claudia med storheter som Joni Mitchell, Suzanne Vega og Shawn Colvin.  jubileet markeres med en Limited Edition av Flowers & Thorns for første gang på vinyl –

Claudia Scott, som i år ble nominert til Spellemann for sitt hittil siste album «Let The Ribbons Fly», (2016), fikk også denne gang fantastiske anmeldelser og omtaler;” Rockens Førstedame” og” Norges Americanadronning”. Superlativene har formelig haglet over Claudia Scott både LIVE og på plate, og Scott har nå etablert seg i det øverste sjiktet blant Norske artister.

Konsertene vil ha en blanding av låter fra solokarrieren, og hennes hitill siste album “Let The Ribbons Fly“.
Med seg på scenen har hun noen av Norges dyktigste musikere: Jørun Bøgeberg på bass – Olav Torgeir Kopsland på el gitar, pedal steel, dobro m.m. og Olaf Olsen på trommer. NN på Keyboard, Claudia Scott selv spiller gitar, munnspill, mandolin.

Hør «Follow the Lines» på Spotify, Wimp og iTunes.   Les mer på www.claudiascott.com // www.rocksportbooking.com

kr 290/350  Flere konserter