Darling West

15
Mar 2018
Torsdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Det er vanskelig å beskrive de siste tolv månedene i Darling West sin karriere som noe annet enn en eneste lang opptur. Siden slippet av andreskiva «Vinyl and a Heartache» har de spilt konserter rundt i hele verden, vært listet på radiostasjoner over hele landet, fått over tre millioner plays på Spotify, åpnet Øyafestivalen, spilt på de amerikanske bransjefestivalene SXSW i Austin, AmericanaFest i Nashville og Folk Alliance i Kansas City, samt turnert med Sam Outlaw og spilt support for Lucinda Williams. På toppen av det hele hentet de også hjem Spellemannprisen for albumet «Vinyl and a Heartache».

Alt dette til tross, bandet har ikke tatt seg tid til å hvile på noen av de opptjente laurbærene, og nå er de nettopp ferdig i studio med det som skal bli deres tredje album. Plata heter «While I Was Asleep», inneholder ti låter, og slippes 16. februar 2018.

Bandet signerte nylig platekontrakt med Jansen Records, og selv om ikke akkurat det skulle by på den store forandringen, hører vi denne gangen et ganske nytt og revitalisert Darling West. Bandet leverer fortsatt klokkeklar americana/country/folk, men det er mer driv i musikken og melodiene er mer catchy enn tidligere. At Thomas Gallatin har kommet med på trommer har også mye å si for lydbildet og helheten.

Deres nye album er spilt inn sammen med Bård Ingebrigtsen i Amper Tone Studios i Oslo, og er mikset av Marcus Forsgren.

Kjetil Steensnæs og Mari og Tor Egil Kreken har på veldig kort tid gått fra å være et av Norges mange countryband, til å være et av landets beste og mest hardtarbeidende band innen country-/americana-sjangeren. De siste tolv månedene har som sagt vært fantastiske, og det er ingenting som tyder på at de neste tolv ikke skal bli det også.

kr 220/260  Flere konserter