DIVIN’ DUCKS

23
Jun 2018
Lørdag

divin_ducks

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Vokalist, gitarist og showmann, Morten Hjøllo, sammen med de andre medlemmene i et av Norges beste rockeband, DIVIN’ DUCKS, er klare for erobring igjen etter et lite avbrekk siden reunionen.

”Vi spiller fet rock slik rock bør spilles”, sier Morten. Det er derfor en glede å kunne fortelle at DIVIN’ DUCKS er tilbake etter noen års pause. Med rundt 150 spillejobber i året gikk bandet tomt for energi ved tiden like etter århundreskiftet. Det ble mange år på veien med kanskje ikke den sunneste livsstilen et menneske kan ha.

Vi har en utrolig trofast fanskare som hele tiden har vært der – til tross for vårt fravær. Nå føles det veldig godt å være tilbake igjen.
Bandet låter friskt som aldri før, og vi gleder oss voldsomt til å rocke igjen. DIVIN’ DUCKS er en viktig del av norsk rockehistorie, med flere albumutgivelser og mange spillejobber. På 90-tallet var DIVIN’ DUCKS et av Norges mestspillende band, og har alt i alt hatt over 1400 spillejobber, i 14 forskjellige land.

DIVIN’ DUCKS har vært ”Special Guest” for band som ZZ Top, UFO, Status Quo, Uriah Heep mfl. DIVIN’ DUCKS’ sterke posisjon I motorsykkelmiljøene er ubestridt, da de ved flere anledninger har toppet plakaten på noen av de største MC-festivalene i Norge og Europa.

DIVIN’ DUCKS har nylig fått en eksklusiv avtale med Universal Music om digital distribusjon med sin hittil nyeste utgivelse: ”Best of Divin’ Ducks – Revitalized” Det meste av DIVIN’ DUCKS utgivelser er nå tilgjengelig på de største streamingtjenestene.

ØYSTEIN RUDJORD – trommer
FERDINAND BERENTZEN – Gitar/backingvokal
STEIN LARSEN – Gitar/backingvokal

kr 190/230  Flere konserter