DSOTW I STORFORMAT feat. Helene Bøksle – utsolgt!

10
Feb 2018
Lørdag

Kjøp billett  Konsertpakker

Festen over alle fester

I høst spilte Dark Side Of The Wall seks (!) utsolgte konserter på Madam Felle. Det var vorspielet. Nå kommer festen.

Bergen har omsider fått samlet seg etter DSOTWs seks konserter i høst. Det var ikke var en billett å oppdrive. Det var rett før Bryggen tok fyr. Det er godt mulig at brannvesenet burde ha rykket ut, men de hadde vel stått og jublet foran scenen, svette og lykkelige de også.

Arven lever videre
Årene har gått siden Pink Floyd trakk ut gitarpluggene for godt. Heldigvis lever arven videre – midt i Bergen. DSOTW har absolutt ikke tenkt å la “Dark Side Of The Moon”, “The Wall” og andre klassikere støve ned. Lørdag 10. februar inviterer bandet til sin mest storslåtte konsert noensinne. Med et festprogram så stort at de må rykke inn i Kongesalen på Radisson-hotellet på Bryggen. Vi snakker altså noen av Bergens dyktigste musikere som gjør de beste låter til et av pophistoriens største band.
Alle som hatt ekstatiske øyeblikk med DSTOW, vet at det handler om et autentisk lydbilde med tyngde og presisjon, ribbet for snarveier og billige løsninger.
Tvert imot, faktisk. Her blir det full pakke, med buekorps, kor, multimedieshow og gjesteartister. Blant dem Helene Bøksle, en av landets vakreste stemmer, kjent både som soloartist og fra samarbeid med Kurt Nilsen, Bjørn Eidsvåg og andre.

Fan siden barneskolen
-Dette blir fantastisk, sier Bøksle, som har vært Pink Floyd-fan siden hun gikk på barneskolen.
-Allerede som niåring var jeg på min første konsert med dem. Det gjorde uutslettelig inntrykk, sier den blide sørlendingen.
-Pink Floyds musikk har en helt egen stemning, som rører meg dypt. Musikken er som en god bok du leser om og om igjen, og hver gang oppdager noe nytt og spennende, sier Helene Bøksle.
Hun har aldri sunget Pink Floyd på en scene før.
-Men jeg hyler med som en bakgårdskatt når jeg er hjemme på en fredagskveld.

Surrealistisk
En av mange som vet å sette pris på bergenserne, er Roger Waters mangeårige saksofonist Ian Richie. Da Pink Floyd-sjefen spilte på Bergenfest i 2007, fikk han høre at et lokalt band skulle fremføre “The Wall”-albumet. Waters og Richie tok turen til DSOTW-konserten. Begge ble etter sigende helt satt ut.
-Det var ganske surrealistisk å oppleve dette sammen med Roger, sa Richie til BT i ettertid.
Og la til at han trodde at Waters fikk ideen til å gjøre sin egen “The Wall”-turné denne kvelden i Bergen.
Siden har Ian Richie spilt med DSOTW flere ganger, en ære han aldri har vist andre coverband.
-Utrolig gøy å spille med et så godt band, sa Ian Richie til BT.
Dessverre kan ikke Richie komme på festen i februar.
Han må på turné med Roger Waters.

Konserten spilles i Kongesalen – Radisson Blu Royal Hotel – unummererte sitteplasser

kr 390/440 +avg   Flere konserter