FINN KALVIK

19
Okt 2017
Torsdag

finn_kalvik_17

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

30. april fylte Finn Kalvik 70 år og to dager før kom hans nye album. Nå kan du oppleve Finn live på Madam Felle.

Med nyskrevet soloalbum er Finn Kalvik klar for turné. Det blir Finn, gitaren og alle hans kjente og kjære sanger, i tillegg til et knippe med helt nyskrevne låter fra albumet «Ingen vei hjem». Albumet er hans første nyskrevne soloalbum på 10 år.

Med stor formidlingsevne, lune kommentarer og små anekdoter om tekstene og historiene bak, blir dette et unikt møte med en av Norges fremste visesangere.

Jeg kan like godt innrømme det med en gang – jeg liker å lytte til Finn Kalvik! Platen «Ingen vei hjem» markerer en milepel ved at den både kommenterer og summerer opp mye av Finn Kalviks historikk, men markerer også utvikling og bevegelse fremover. Det er noe helt spesielt med Finn Kalvik med sin karakteristiske sangstemme, folkelige tekster, iørefallende melodilinjer og ikke minst hans eminente gitarspill.  Platen oppleves ung og frisk og er en produksjon hvor høy kvalitet er satt i høysetet og bør inngå i enhver samling av musikk på norsk innenfor vise-sjangeren – løp og kjøp er nok en gang mitt råd!  -Trond Skarsten

kr 290/350  Flere konserter