JAM RAKTA

25
Mai 2017
Torsdag

jam_rakta

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Bergensbaserte JAM RAKTA tar tilløp og avleverer det hardtslående rockealbumet «Aurum et Lutum» – en sonisk fest for alle som liker 70tallsrock og 90tallsgrunge. Det er den andre utgivelsen på bare ett år, og i sommer skal trioen spille på RaumaRock 5.august. Ikke verst for tre familiefedre med stasjonsvogn og gassgrill.

Rocktrioen fra Bergen spiller intens, kompromissløs rock inspirert av rock mellom 70-tallet og nåtid; inspirert av prog, sykedelia, grønsj, artrock m.m. Jam Rakta har gitt ut 2 album, siste i 2015. Nytt materiale for album er på gang. Bandmedlemmer er Tor V. Mårdalen (bass/lyder/vokal), Helge Gundersen(gitar,lyder og utenomjordisk fargelegging) og Tim C.G. Skønberg (statsmetronom og grunnfjell). Alle har bakgrunn fra Bergens rockescene og har spilt i flere lovende undergrunnsband.

Det nye albumet tar spranget ut i gullskimrende og støyende musikalske landskap. Den som tar seg tid vil bli overstrømmet av kontante bassganger, vrengte gitarer og rumlende trommer i klassisk rockestil. Trioen går ikke av veien for å utforske både to og tre sidespor mens lytteren lurer på hvor det ble av vers og refreng.

Det første albumet het «in situ» og ble utgitt i 2013. Den henspeiler på JamRakta sin filosofi: låtene blir aldri spilt på samme måte, men er avhengig av tiden og stedet de spilles. En annen filosofi er også at bandet helst spiller live innenfor en gitt radius fra øvingslokalet. Radiusen i det siste har vært 0,5 km, men må revurderes når de drar til Rauma.

kr 100/130  Flere konserter