KURU feat Gina Aspenes & Sheldon Blackman

16
Sep 2017
Lørdag

kuru_collogeKjøp billett Kombiner middag & konsert !

KURU er et groove & soul band med et fyrverkeri av gode musikere. På kort tid har bandet gjort seg bemerket for et veldig bra samspill og meget «tight» band. Med bakgrunn fra prestige musikkskoler i USA leverer KURU et utrolig høyt nivå samtidig som lekenheten sitter løst.

Bandet spiller musikk av kjente artister som Stevie Wonder, The Pb Underground, Chakha Khan med flere. Samarbeidet med forskjellige gjestevokalister krydrer musikken med fantastisk variasjon.

Opplev groove & soul på et helt annet nivå!

KURU – it’s all about that groove!

Francesca Strano Tvedt – vokal
Mikael Chauvet Jørgensen – trommer
Sigmund Vik – bass
Peder Kolsung – keyboard
Mathias Marstrander – gitar
Hans Marius Andersen – trompet
Håvard Skaugen – saxofon
Hadez Hernandez – perc

Sheldon Blackman
er en spennende kunstner, musiker og låtskriver fra den karibiske øygruppen Trinidad og Tobago, som nå er basert i Oslo med sitt band THE SOUL REBELS. Hans musikk er tidligere beskrevet som lyden av «karibiens musikalske hjerteslag», og er hans måte å leke med sjangere som calypso, soca, reggae, rapso og jamoo smeltet sammen med elementer av jazz, blues og urban musikk.

Hans kjærlighet for musikk var tydelig allerede i tidlig alder. Som sønn av den nå avdøde Ras Shorty I, selveste pioneren av musikksjangeren soca , fikk han god næring til den musikalske utviklingen hans. Jamoo er originalt en miks av jazz og afrikanske rytmer og sjangre som Blackman har utviklet videre. Blackman har spilt inn tre soloalbum;  ‘Remember Me’, ‘One Big Fat Love Bomb’, ‘Overflowing’, og  to album med bandet sitt; ‘Sheldon Blackman Acoustic’ og ‘Hope’. I tillegg har han medvirket på mange flere album.

Gina Aspenes
Gina Aspenes fra Os debuterte som soloartist i 2013, og vant i skarp konkurranse med to av bluesens tungvektere, Knut Reiersrud og Bjørn Berge, Spellemannsprisen i bluesklassen på første forsøk! Til stor begeistring fra salen kvitterte Gina, – på ekte osadialekt, med å levere Spellemannsshowets morsomste og mest omtalte kommentar fra scenen: «Veit dåke kem eg e?»  Nei, vi visste kanskje ikke hvem denne funky damen fra Os var den gang, – men vi vet det nå!

kr 160/200  Flere konserter