22 – 23 feb: Den Lille Bluesfestivalen 2019

22
Feb 2019
Fredag

Kjøp billett Kombiner middag & konsert !

Den Lille Bluesfestivalen på Madam Felle blir en 2-dagers bluesfest fest uten sidestykke. Et bredt spekter av artister fra fjernt og nært og med selveste Dag Bergesen som arrangør kan vi love årets høydepunkt for alle bluesfans.

Femte året vi kjører Den Lille Bluesfestivalen på Madam Felle og denne gangen får vi besøk av noen flotte utenbys artister, pluss noen kjente lokale navn!

Duoen JOLLY JUMPER & BIG MOE har reist Norge rundt i alle år, men har ikke spilt i Bergen på lenge, men nå er de endelig tilbake for å treffe sitt publikum. THE JELLY ROLL MEN fra Gjøvik, er for tiden det mest etterspurte bluesband vi har og med sin 30-40 talls stil, har de høstet enormt gode tilbakemeldinger på sine konserter.
TOMMY KRITIANSEN (Kurt Nilsen) har sammen med bassist og trommis i 3 For The Show bestemt seg for knalle til med en skikkelig powerblues pakke, og det var det akkurat tid til før Tommy skal på turne med Alan Walker resten av året.

BB LYNGS BLUESBAND kjenner de fleste til, så her vet folk hva de få ! Solid blues fra øverste hylle …..DB AND HIS ALL STAR BAND er satt sammen av bluesmusikere fra Bergen der KRISTIN BERGSVIK og ANNELISE RINGSBY fronter bandet sammen med DB. Her får vi alt fra blues til soul. Fra Osterøy får vi et gledelig gjensyn med SIVVAH, som det er veldig lenge siden vi har sett på en scene i Bergen, og som nå er tilbake så det holder.

Akustisk må vi ha også, så der har vi fått trioen PO’BOYS i fra Haugesund på besøk, og det lokale bandet FRETS, pluss Olav UNDELAND fra Ulvik, som har et stort publikum i Bergen.

Program:
Fredag 22.feb: kl 21:00 – kr 350/390
Lørdag 23.feb: kl 14:00 – kr 200
Lørdag 23.feb: kl 21:00 – kr 350/390

kr 200 – 390  Flere konserter