MIDGE URE (SCO)

20
Mai 2017
Lørdag

midge_ure_acoustic

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Det er definitivt ingen smågutt som tar med seg kassegitaren til Madam Felle lørdag 20. mai 2017.

Midge Ure har ikke bare toppet hitlister verden over, med låter som “Dancing With Tears In My Eyes” og “Vienna” – den blide skotten hatt en karriere som er like variert som forbløffende:

Han sa nei til å synge i Sex Pistols. Han har spilt i synthpopbandet Visage, der han signerte bandets største øyeblikk: “Fade To Grey”. Han har vært gitarist i hardrockbandet Thin Lizzy, han har turnert med de irske folkmusikerne i The Chieftains og samarbeidet med “den femte beatle” – selveste Sir George Martin. Gåsehudstemmen fra Skottland er kanskje mest kjent fra tiden med veldig spisse kinnskjegg i Ultravox, der han skapte monsterhits som “Dancing With Tears In My Eyes” og “Vienna”, men også soloartist med listetopperen “If I Was”.

Men det var sent på høsten 1984 at det virkelig skulle ta av.

Sammen med Bob Geldof skrev Midge Ure “Do They Know It´s Christmas?”, en singel til inntekt for sultkatastrofen i Etiopia. Mens Geldof sanket sammen det som kunne krype og gå av popstjerner i Storbritannia, produserte Midge Ure låten. Singelen som skulle bli den mestselgende singelplaten i britisk historie, i tillegg toppet den salgslister verden rundt.

Men det skulle bli enda villere.

Sommeren etter fulgte Geldof og Ure opp med LiveAid, en av de største direktesendte TV-begivenheter noensinne. 1,5 milliarder mennesker Midge Ure synge “Vienna” og “Dancing With Tears In My Eyes” på LiveAid-scenen i London.

Vi får håpe at ikke alle dukker opp på Madam Felle lørdag 20. mai.

kr 290/350  Flere konserter