Mighty Magnolias

20
Apr 2018
Fredag

mighty_magnolias_sq

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Os har ikke bare Aurora å by på. Det er noe med Os, og da tenker vi ikke først og fremst på ordføreren. Orbo & The Longshots rådde grunnen en stund, men så kom Gina Aspenes (produsert av Orbo), Aurora (Aksnes) og nå Mighty Magnolias.

De tre førstnevnte har alle Spellemannprisen på hylla, og det skulle ikke forundre meg om denne nykommeren følger etter. To av medlemmene kommer fra nettopp Orbo & The Longshots, Ine (vokal/perkusjon) og broren Stian Tumyr (trommer). Frontfigur Emil A.Nordtveit bare likner på Orbo, både utseendemessig og vokalt! Nordtveit har en flott stemme, men også Ine Tumyr får sette sitt preg på mange av låtene.

Mighty Magnolias mikser country, countryrock, americana (jeg tipper at Jayhawks har gått noen runder i spilleren), 60-tallspop («Dandy») og blues (White Stripes-aktige «Ramble Stumble») som en største selvfølgelighet – slik de har for vane å gjøre for eksempel i Austin.Texas.

Bandet mestrer sjangerblandingen til fulle, og står ikke tilbake for noe av det som kommer fra denne rotekte musikkens hjemland.

– Utdrag fra Dagbladets anmeldelse, les den her: http://www.dagbladet.no/kultur/os-har-ikke-bare-aurora-a-by-pa/60331015

I kveld er det dobbelkonsert, billetten inkluderer konserten med Krom som spiller etterpå: les mer

kr 190/220  Flere konserter