Munroe / Knutsen

15
Feb 2018
Torsdag

Kjøp billett Kombiner middag & konsert !

Mens vi arkiverer hvem/hva/hvor-listene for 2017, blar vi om til 2018 med begeistring og nysgjerrighet. Vi tør vedde på at Munroe/Knutsen er et navn du vil huske og høre mer av i 2018.

Munroe/Knutsen er en ny duo, men de har allerede gjort seg bemerket med sine tre singler utgitt i 2017. Med sin helt særegne stemning har duen utgitt låter som, selv ved første gjennomlytting, blir til klassikere. Det er noe rått og brutalt, varmt og sart i uttrykket som bare tid og historie kan veve sammen.

For historien begynner ikke her. Bestående av Marie Munroe og Christer Knutsen kjenner di kanskje disse to fra sine egne respektive solo-utgivelser: Munroe som pop-yndling med jazzbakgrunn og Knutsen som rockeprins.  Siden 2004 har de vært hverandres støttespillere. På til sammen syv utgivelser har de fulgt hverandre: spilt og sunget på hverandres utgivelser; turnert sammen i band. På til sammen syv utgivelser har de fulgt hverandre – men aldri som likestilte – ikke før nå.

2016 gikk de i studio, for å begynne innspillingen av det vi nå har fått høre resultatet av med små drypp. Det er det første albumet til duoen Munroe/Knutsen. Det første, i en rekke, håper vi.

Debutalbumet A Murder Of Crows slippes 26 januar. Vi gleder oss!

kr 180/220  Flere konserter