SAM OUTLAW (US)

08
Nov 2017
Onsdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Sam Outlaw elsker Norge og Norge elsker Sam Outlaw: I november er han tilbake! Når han nå kommer tilbake til Bergen er det med fullt band.

«Til tider var det som å høre Emmylou Harris synge med Gram Parsons, eller George Jones, som er to av artistene Sam sammenlignes med,» skrev Musikknyheter da han var på John Dee første gang, og ga konserten 9 av 10.

Sammen med artister som Sturgill Simpson, Daniel Romano og Chris Stapleton rir Outlaw den nye, store country-bølgen. Outlaw byr på den nydeligste vestkyst-country med såre og triste undertoner. Hans album «Tenderheart», oppfølgeren til den lysende debuten «Angeleno», kom tidligere i år.

Tom Skjeklesæther skrev i klassekampen tidligere i år: «Det er verdt å merke seg at Dwight Yoakam slo gjennom med sin spesielle miks av Bakersfield-country og hard honky-tonk så langt tilbake som på midten av 1980-tallet. Han har med andre ord beholdt champion-trøya i drøye tre tiår. Yoakam fikk, i likhet med Outlaw nå, gjennombruddet sitt etter å ha spilt seg opp på rockklubbene og honkytonkene i Hollywood og omegn.»

Sam Outlaw forteller til Klassekampen at han gleder seg stort til å komme tilbake til Norge for å spille konserter denne sommeren. Ikke minst fordi han denne gangen har med seg fullt band for første gang. Sam Outlaw sier han har hørt på countrymusikk hele livet. Men frem til for tre år siden var spillingen bare en hobby. Han jobbet i reklamebransjen til han fylte tretti. Det var da han feiret den fødselsdagen at han «så lyset» og bestemte seg for å satse på musikken på heltid.

kr 290/340  Flere konserter