THE ROLLING CLONES

28
Sep 2018
Fredag

rollingclonesKjøp billett Kombiner middag & konsert !

The Rolling Clones er Norges lengstlevende ”tribute band”, startet i februar 1982 av Mads Eriksen og Bård Ose. Bandet er etter publikums mening bedre enn originalene. I tillegg er de yngre og billigere.  The Rolling Stones har fått kritikk for billettprisene til konsertene i London og USA. Vi kan garantere at billettprisen på Madam Felle er langt lavere, og at publikum vil få full valuta for hver eneste krone.

Som publikum for lengst har fått gleden av å oppleve, spiller The Rolling Clones bare de aller beste og mest kjente låtene til moderbandet. Det er en stor glede å kunne bekrefte at moderbandet ikke har noen innvendinger mot repertoaret som The Rolling Clones har satt opp til sine konserter!

Bandet består av meget erfarne musikere som har spilt med bl a Chris Thompson, Ken-Dang, Blind Date, Mad & Hungry og The Monroes:

Bård Ose – vokal, munnspill
Mads Eriksen – gitar, vokal
Beinet – gitar, vokalPytten – bass, vokal
Erik Bergesen – trommer

The Rolling Clones – yngre, billigere og bedre enn originalen!

Oppvarmingsband: The Spiders
Fredag 28. september skjer det: The Spiders vender tilbake til scenen! Stedet er Madam Felle, der bandet opptrer i forkant av The Rolling Clones.

Midt på 60-tallet dukket det opp et band i Bergen som rendyrket mods-stilen og straks etablerte seg som et suverent band: The Spiders. Det var ingen over, ingen ved siden når The Spiders opptrådte.

En og annen gjenforening har det vært, og nå er det endelig klart for nye opptredener med en ny besetning.
De opprinnelige medlemmene Herloff Bogen (vokal) og Audun Ådnevik (trommer) har fått med seg tre av bandets blodfans til å ta seg av strengene: Svein Heimvik (gitar), Beinet (gitar) og Pytten (bass).

kr 190/230  Flere konserter