TRINE REIN – UTSOLGT

15
Feb 2019
Fredag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og er en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes».

Denne høsten går hun i studio med nyskrevne låter, som vil presenteres på neste års turné sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren Trine Rein er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med. Låtene som fremføres skal oppleves like sterkt enten hun opptrer helt akustisk med kun én musiker på scenen, eller med fullt band.

Neste år tilbyr vi derfor konserter i ulike settinger, alt etter sted, kapasitet og anledning. Artisten er kjent for å by på seg selv, og har evnen til å tilpasse repertoar og historier til kveldens publikum. Med lun humor og historier til ettertanke, blir publikum bedre kjent med artist og personen Trine Rein. Dette er en konsert man blir i godt humør av, og med en variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist. Tilbakeblikk: Gjennombrudd med megahiten Just missed the train, oppfulgt av låter som Stay with me baby, Torn, og Do you really wanna leave me this way. Internasjonal karriere fra 1994, solgt over 1 million album på verdensbasis, aktuell med albumet The Well, gjennomfører sin egen juleturné Julegaven i førjulstiden for 6. gang i år.

Facebook: https://www.facebook.com/TrineReinOfficial/
Twitter: https://twitter.com/TrineRein
Instagram: https://www.instagram.com/trinerein/
Webside: http://www.trinerein.com

kr 250/290  Flere konserter