Twang Gang feat Sverre Faaberg

09
Feb 2019
Lørdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Twang Gang har gjennom dei siste 20 åra vore fast leverandør til den norske konsertscena. Gjennom tallause jobbar i alt frå store festivalar til små, brune klubbscener har Twang Gang levert fest og gaman til folket. Nå har de i tillegg fått legenden Sverre Faaberg med på laget!

Eit uttrykk som ofte har blitt brukt er at «desse gutane er ute av stand til å IKKJE levere». Det legg me sjela vår i. Har du vore ute dei siste åra? Då har du nok møtt oss. Der ute har me gitt deg ei salig blanding av ur-rock’n roll og nyskrivne ting som fint smeltar saman i i den symbiosa som ei konsertoppleving skal være. Så om det ein gong rykker i rockefoten eller du har lyst på ein kveld friteken frå alle andre bekymringar så ta tak. Kom og besøk oss. Du skal være så inst velkomen. Ny singel ute no, `Hugsa meg`

Sverre Faaberg er en legende i det bergenske musikkliv, og en av de aller første i Norge som spilte rock’n’roll. Det gjorde han allerede i 1954 på sin debutopptreden i hjembyen. På 60-tallet ble han kjent som Davy Dean, rockevokalist og norsk country­pionér. Faaberg var dessuten den første artisten som ga ut plate under etiketten Bergen Beat.

kr 180/210  Flere konserter