AKUSTISK VÅR: JO NESBØ

02
feb
2009

jo_nesbo1

Jo Nesbø, vokalist og frontfigur i Di Derre, og forfatter av bøkene om Harry Hole. I sitt virke som forfatter har Jo Nesbø blitt oversatt til flere språk. Han har vunnet flere priser, og får stadig nye utmerkelser. Harry Hole blir nok hjemme denne kvelden. I kveld vil Jo Nesbø fortelle historier, og spille kjente sanger sammen med multiinstrumentalist Lars Jones.
Jo snakker om å juge, om faren sin, om skihopping, danseskoler, rottweilere, tatoveringer og resten av familien. Og spiller stort sett selvskrevne viser fra egen plateutgivelse og selvfølgelig kjente låter fra gruppa Di Derre. Hvem husker ikke landeplagene ” Jenter”, “Børs Café”, “Håp” eller Rumba med Gunn”.
Iblant så smeller Jo Nesbø også igang med kjente låter fra band som DumDum Boys, Trond Viggo Torgersen eller en super bra versjon av “To Fulle Menn”, av og med Jokke & Valentinerene.

Velkommen til en uforglemmelig aften med Jo Nesbø.

KJØP BILLETT I BESTILL KONSERTPAKKE I Billetter 250 / 290