14-15 feb: DEN LILLE BLUESFESTIVALEN 2020

14
Feb 2020
Fredag

Kjøp billett Kombiner middag & konsert !

Den Lille Bluesfestivalen på Madam Felle blir en 2-dagers bluesfest uten sidestykke. Et bredt spekter av band og artister fra hele Vestlandet og med selveste Dag Bergesen som arrangør kan vi love årets høydepunkt for alle bluesfans.

Fra Odda kommer det legendariske bandet Vetrhus Bluesband med Helge Tverdal i spissen. Robert Taylor Band fra Haugesund har flere ganger vært å se på Skånevik Bluesfestival og er et knallbra band som dere kan glede dere til.  Fra Høyanger kommer rett og slett kultursjefen med sitt nye band, Anita Nordheim Blues n’ Groove Company.

Blues Brass Collective fra Nordhordland har gjestet oss en gang før, men denne gjengen med blåsrekke tåler vi helt klart et gjensyn med. Bluesdamene med Kristin Bergsvik, Annlise Ringsby og Tone-Lise Jonassen var en knallsuksess når de spilte med Gråblå Strenger i august på Madam Felle, så dette vet vi blir helt supert igjen!

Den akustiske biten denne helgen tar Olav Undeland og resten av gutta i Blåstål seg av når de tar turen helt fra Voss. Ettermiddagsbluesen blir litt annerledes enn tidligere, da vi kjører en liten konsert med Bluezifer (Jan Ove Nordeide), før vi steller i stand til jamsession på dagtid

Program:
Fredag 14.feb: kl 21:00 – kr 350/390
Lørdag 15.feb: kl 14:00 – kr 200
Lørdag 15.feb: kl 21:00 – kr 350/390

kr 200 – 390  Flere konserter