A Saucerful Of Secrets – Pink Floyd tribute

13
Mar 2020
Fredag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

A Saucerful Of Secrets blir regnet som et av Norges fremste Pink Floyd tribute band. De startet opp i 2006 og har holdt det gående i mer enn 10 år. I løpet av disse årene har bandet opparbeidet seg et rykte som et fantastisk live band gjennom å spille mange store og små konserter rundt i Norge.

Bandet får masse skryt for måten de tilnærmer seg Pink Floyds musikk på, A Saucerful Of Secrets spiller låtene med sin egen signatur med tanke på “sound” og uttrykk, og de har nærmest klart å gjøre låtene til sine egne. Når A Saucerful of Secrets startet opp var de mest opptatt av å gjenskape noe av soundet og sjelen fra Pink Floyds tidligere periode, men har nå mer enn 10 år etter fremført det meste av materialet fra de fleste av Pink Floyds album.

A Saucerful Of Secrets har også arrangert en mengde konsept-konserter hvor bandet har fremført Pink Floyd albumer (f. eks. The Wall , Wish You Were Here, Dark Side Of The Moon, Momentary Lapse Of Reason og Animals) i sin helhet til stor suksess. A Saucerful Of Secrets har også gjort konserter sammen med Drammen Symfoniorkester og det Asker baserte ungdoms-symfoniorkesteret Orkester Musica Sinfonietta. Disse konsertene har vært stor suksess. Dette er et svært allsidig tribute band som kan spille både store og små konserter og produksjoner. Bandet består i utgangspunktet av fem musikere med lang og bred erfaring fra diverse band og prosjekter.

Bandet spiller ofte med denne besetningen på mindre scener, men på større jobber har de også med seg to fantastiske korister som også har lang fartstid i musikkbransjen.

A Saucerful Of Secrets består av:
Steffen Nilsen – vokal,gitar
Lasse Moe Hennum – gitar,vokal
Rune Andersen – tangenter
Kjartan Hoffmann – bass,vokal
Lasse Wahl – trommer

kr 240/280  Flere konserter