Anita Skorgan

20
Feb 2020
Torsdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Så har musikken truffet en hjertestreng igjen. Anita Skorgan er en av de artistene som er så heldige å bli elsket og verdsatt på ny.

Nesten 50 år er gått siden hun fremsto som ung, talentfull komponist, sanger og pianist for et henrykt, skandinavisk TV-publikum. I dag vet vi hvilken formidabel karrière det ble starten på. Trenger vi nevne Spellemannspriser, fortjenestemedaljer, hederspriser og vinnerlåter i Melodi Grand Prix? Anita Skorgan er en av Norges mest meritterte artister.

Hun fortjener så vel, all den gjenoppvekte musikalske interesse som hun opplever nå. Gleden av å opptre og dele sine kjente sanger med et gammelt og et nytt publikum har inspirert til flotte konserter og glimrende kritikker. Hun viser at hun har noe å gi både av gode sang-minner og nye musikalske opplevelser.

Musikken, suksessen og livet har gått gjennom mange faser og gjort henne som artist rikere, sterkere og mer uttrykksfull. For noen er hun en ny musikalsk opplevelse. For andre vekker hun søte minner.

Anita deler raust sin livsmusikk fra pianokrakken:
Oliver, For vår jord, Min første kjærlighet (Jan Teigens vakre låt i Anitas nydelig versjon), Det begynner å bli et liv, Adieu…
…vakkert, rørende og stemningsfullt fremført av en artist, som har modnet og utviklet seg til en ny opplevelse å høre live.

kr 250/290  Flere konserter