FELLE TV – Bergen Vista Social Club

08
Mai 2020
Fredag

Kjøp billett Felle TV ser du her

Bergen Vista Social Club @ Felle TV! Hjertelig velkommen til Felle TV Fredag 8 Mai kl. 22.30, direkte fra Madam Felle! Bergen Vista Social Club blir en spektakulær Latinamerikansk kveld på Madam Felle! Helt siden starten i 2015, har publikumsfavorittene Bergen Vista Social Club i flere år vært byens fremste eksponent for Cubansk og Latinamerikansk musikk.

Til disse sendingene har vi anledning til å ha invitere et meget begrenset publikum (ca 40). Vi selger derfor billetter til de fleste Felle-TV arrangementene. Billetter tilgjengelig via billettknappen. (Billettsalget åpner 04.mai)

I 2019 var de offisielt husband på Tallship Races. I tillegg har de vært husband på Bergens store stolthet Statsraad Lehmkuhl, med en rekke utsolgte konserter og utflukter. Både lokale og nasjonale medier har hyllet bandet for sin sjarme, varme og energi.

Dette er mer enn et band. Det er en reise til Havanna og Latinamerikansk kultur formidlet på en autentisk måte med et stjernelag av musikere. Bandet har smeltet sammen med det svært populære konseptet «Lille Havanna», og har tiltrukket seg alle mulige nasjonaliteter og generasjoner i Bergen by i en årrekke. Hele ni sesonger har de spilt på Ole Bull for utsolgte hus.

Folk har reist fra hele landet, også helt fra USA for å oppleve dette flaggskipet for Cubansk og Latinsk musikk og dans. Bergen Vista Social Club har blitt kjent som et av Norges beste og mest energiske Latinske show noensinne.

Besetning:
Daiyen Jone – Vokal & Fløyte
David Pavels – Gitar
Julio Valencia – Perkusjon/Vokal
HC Dalsgaard – Perkusjon/trommer
Torbjørn Hillersøy – Bass
Bjørn Blomberg – Saksofon
Øystein Kvinge – Piano
Are Ovesen – Trompet

kr 300   Flere konserter