Bergen Vista Social Club

27
Aug 2021
Fredag

Kjøp billett  Bestill bord til konsert

Bergen Vista Social Club blir en spektakulær Latinamerikansk kveld på Madam Felle! Helt siden starten i 2015, har publikumsfavorittene Bergen Vista Social Club i flere år vært byens fremste eksponent for Cubansk og Latinamerikansk musikk.

I 2019 var de offisielt husband på Tallship Races. I tillegg har de vært husband på Bergens store stolthet Statsraad Lehmkuhl, med en rekke utsolgte konserter og utflukter. Både lokale og nasjonale medier har hyllet bandet for sin sjarme, varme og energi.

Dette er mer enn et band. Det er en reise til Havanna og Latinamerikansk kultur formidlet på en autentisk måte med et stjernelag av musikere. Bandet har smeltet sammen med det svært populære konseptet «Lille Havanna», og har tiltrukket seg alle mulige nasjonaliteter og generasjoner i Bergen by i en årrekke. Hele ni sesonger har de spilt på Ole Bull for utsolgte hus.

Folk har reist fra hele landet, også helt fra USA for å oppleve dette flaggskipet for Cubansk og Latinsk musikk og dans. Bergen Vista Social Club har blitt kjent som et av Norges beste og mest energiske Latinske show noensinne.

Besetning:
Daiyen Jone – Vokal & Fløyte
David Pavels – Gitar
Julio Valencia – Perkusjon/Vokal
HC Dalsgaard – Perkusjon/trommer
Torbjørn Hillersøy – Bass
Bjørn Blomberg – Saksofon
Øystein Kvinge – Piano
Are Ovesen – Trompet

kr 180/220  Flere konserter