Bergen Vista Social Club

28
Mar 2020
Lørdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Bergen Vista Social Club! Hjertelig velkommen til en spektakulær Latinamerikansk kveld på Madam Felle! Helt siden starten i 2015, har publikumsfavorittene Bergen Vista Social Club i flere år vært byens fremste eksponent for Cubansk og Latinamerikansk musikk.

I 2019 var de offisielt husband på Tallship Races. I tillegg har de vært husband på Bergens store stolthet Statsraad Lehmkuhl, med en rekke utsolgte konserter og utflukter. Både lokale og nasjonale medier har hyllet bandet for sin sjarme, varme og energi.

Dette er mer enn et band. Det er en reise til Havanna og Latinamerikansk kultur formidlet på en autentisk måte med et stjernelag av musikere. Bandet har smeltet sammen med det svært populære konseptet «Lille Havanna», og har tiltrukket seg alle mulige nasjonaliteter og generasjoner i Bergen by i en årrekke. Hele ni sesonger har de spilt på Ole Bull for utsolgte hus.

Folk har reist fra hele landet, også helt fra USA for å oppleve dette flaggskipet for Cubansk og Latinsk musikk og dans. Bergen Vista Social Club har blitt kjent som et av Norges beste og mest energiske Latinske show noensinne.

kr 150   Flere konserter