Blest

18
Okt 2019
Fredag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Våren 2017 ga de ut albumet «blest», og mottakelsen ga et fantastisk løft for bandet som hadde jobbet hardt og systematisk med sitt nye prosjekt i flere år etter at de forlot Vamp. Det var som om publikum hadde ventet på dette i lang tid.

Nå er Blest klare til å gi ut album nummer to, som kommer i løpet av september 2019. I den forbindelse er de nå ute med den første singelen fra den nye plata, «Va Det Alt», en nydelig, liten kanonkule av en låt. Med en produksjon som sprudler over av skaperglede, har Blest igjen perfeksjonert kombinasjonen av klassisk visepop med en ny vri, som lover gjenklang i det store publikum.

Vamp-tilhengere vil kjenne igjen det kystforankrede, keltiskinspirerte uttrykket som bygget et av Norges største band på 90- og 2000-tallet. Men Blest flyr stødig på egne vinger. Bandet består av haugesunderne Paul Hansen, Torbjørn Økland og Calle Apeland. Sammen med Marie Klåpbakken utgjør de bandet Blest. På konsertene har de også med seg Tore Jamne på slagverk og Halvor Lillesund på tangenter og trekkspill.

Alle som var tilstede under bandets konsertpremiere i Festiviteten den 1. april 2017 vil huske den helt spesielle mottakelsen de fikk fra en fullsatt sal. Etter det har de spilt rundt omkring i hele landet på ulike festivaler og kulturhus, og mange Haugesundere fikk også med seg den svært vellykkede konserten under fjorårets Sildajazz, hvor de hadde med seg ulike gjester.

Etter konserten blir det ny konsert med Novocaine, kl 22:30. Billetten til Blest inkluderer Novocaine konserten. 

kr 250/290  Flere konserter