Bull Young – Neil Young

22
Okt 2021
Fredag

Kjøp billett  Bestill bord til konsert

Er du blant Neil Young-entusiastene som liker platene «Harvest» og «After the goldrush» best? Da kan vi i Bull Young love en festaften der vi spiller hele albumet «After the goldrush».

19 september i år er det 50 år siden Neil Young ga ut dette legendariske albumet. Selv skal han og Crazy Horse markere dette med jubileumskonserter og nyutgivelser fra arkivet. Her på Madam Felle lover vi i Bull Young å spille alle sporene fra platen, pluss andre signaturlåter lørdag 31. oktober. Det er ikke utenkelig at det hele blir bedre enn orginalen.

Bull Young har eksistert i snart 15 år, og har spilt omtrent like lenge på Madam Felle. Fire av oss er i nær familie som Kjell og Øyvind Østerbø som er brødre, og som har med sine sønner Eirik og Jørgen Østerbø. Fire har også bakgrunn fra Vinskvetten. Øyvind spiller der fortsatt og Jørgen har vært innleid på trommer under en rekke forestillinger de har hatt i år.
Geir Mikalsen (tangenter) er den eneste som ikke er tungt infisert av verken Young eller strilehumor. Han har tvert imot vært svak for Sex Pistols, Sham 69 og den slags.

Neil Young-begeistringen startet på en bilferie på -70 tallet da Bjørn Ivar Rusten og Kjell Østerbø hadde en musikk kassett med seg. På den ene siden hørte de «After the Goldrush», og på den andre «Harvest». De ble begge omtrent spilt i hjel og etter hvert ble alle låtene innlært,- hver eneste stemme og hver akkord. Så dominerende ble canadierens lydbilde i Østerbø og Rustens hjem at ingen slapp unna. Det måtte bli et Neil Young-band etter så mange år med knallhard indoktrinering.
Og lørdag 31. oktober drar vi frem kassetten som var spiren til det som er blitt Bull Young.

kr 180/220  Flere konserter