Bull Young – Neil Young

22
Okt 2021
Fredag

Kjøp billett  Bestill bord til konsert

Denne kvelden serverer Bull Young de aller tøffeste låtene til Neil Young. Denne gang spiller vi ikke noe spesielt album men kjører “best of” fra hele Neil Young sin karriere.

Du får høre signaturlåter som Ohio, Rockin’ in the free world, Harvest moon og Southern man. Det er bare å sikre seg billetter tidlig.

Bull Young har eksistert i snart 15 år, og har spilt omtrent like lenge på Madam Felle. Fire av oss er i nær familie som Kjell og Øyvind Østerbø som er brødre, og som har med sine sønner Eirik og Jørgen Østerbø. Fire har også bakgrunn fra Vinskvetten. Øyvind og Jørgen spiller der fortsatt.
Geir Mikalsen (tangenter) er den eneste som ikke er tungt infisert av verken Young eller strilehumor. Han har tvert imot vært svak for Sex Pistols, Sham 69 og den slags.

Neil Young-begeistringen startet på en bilferie på -70 tallet da Bjørn Ivar Rusten og Kjell Østerbø hadde en musikk kassett med seg. På den ene siden hørte de «After the Goldrush», og på den andre «Harvest». De ble begge omtrent spilt i hjel og etter hvert ble alle låtene innlært,- hver eneste stemme og hver akkord. Så dominerende ble canadierens lydbilde i Østerbø og Rustens hjem at ingen slapp unna. Det måtte bli et Neil Young-band etter så mange år med knallhard indoktrinering.

I kveld drar vi frem kassetten som var spiren til det som er blitt Bull Young.

kr 180/220  Flere konserter