FELLE TV – CREEDENCE FOREVER

16
Mai 2020
Lørdag

Kjøp billett Felle TV ser du her

CREEDENCE FOREVER @ Felle TV! Det er snart gått 50 år siden historien om legendariske Creedence Clearwater Revival startet. I løpet av en hektisk fireårsperiode fra 1968 til 1972, utgav bandet slagere på rekke og rad. Og musikken står seg godt og er fremdeles like populær! Vi har nå gleden av å invitere til en magisk aften med det beste av Creedence, fremført live av Norges mest populære Creedence Tribute Band The Poor Boys CC Revival Band.

Til disse sendingene har vi anledning til å ha invitere et meget begrenset publikum (ca 40). Vi selger derfor billetter til de fleste Felle-TV arrangementene. Billetter tilgjengelig via billettknappen. (Billettsalget åpner 04.mai)

De siste årene har The Poor Boys turnert Sør Norge på kryss og tvers med showpakken CREEDENCE FOREVER! Her får du servert det beste av det beste av musikken av Creedence fra kjente slagere til litt mer ukjent materiale.  Gå derfor ikke glipp av denne muligheten til å høre alle dine Creedence favorittlåter fremført live på en og samme kveld!

The Poor Boys CC Revival Band har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (gitar/vokal), Helge Laastad (gitar), Jordan Saratonev (trommer) og Kristian Roset (bass).

kr 300   Flere konserter