Egil Eldøen og Helge Nyheim

26
Mar 2021
Fredag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Egil Eldøen og Helge Nyheim – et etterlengtet samarbeid etter mange år som kolleger.

Egil Eldøen har vært sanger hele livet, han er dedikert til å formidle sitt liv gjennom sangen. Etter over 40 år i rampelyset og aktiv som sanger og frontfigur i Lava, har han også en betydelig historie å fortelle. Om å oppleve kraften det er å synge for et publikum, om samspillet med andre musikere, kommunisere på et høyt nivå. Om å reise i verden, oppleve livet på godt og vondt, med store gleder og store sorger.

Egil Eldøen er en sanger i særklasse kjent gjennom årtier, og regnes klart som en av våre beste innen pop sjangeren. Som vokalist i Lava siden 1983, mange års samarbeid med verdenskjente Randy Crawford og Hanne Boel og en omfattende solokarriere og har samarbeidet med et utall artister og konstellasjoner.

Helge Nyheim – en av landets beste og mest rutinerte trommeslagere, har spilt i over 30 år. Han er også en dyktig sanger med flere utgivelser bak seg.
Han var sentral i Bergensbaserte Animal Farm og ikke minst sentral i Pink Floyd prosjektet Dark Side of the wall, et suksessrikt konsept som har solgt fulle konserthus over hele landet.

Nå deler de scene i et spennende konsept med sang, keyboard og trommer.

kr 220/260  Flere konserter