FELLE TV – THIS WAS MY LIFE

30
Mai 2020
Lørdag

Kjøp billett Felle TV ser du her

Bandet startet i januar 2018 og første konserten befant seg på Ole Bull Scene i Bergen, 4 April 2019. Kun tre uker etter billettene ble lagt ut var de utsolgt, dette førte til ekstrakonsert hvor samtlige billetter også ble revet bort. Etter suksessen i Bergen har etterspørselen blitt enorm og bandet spiller for tilnærmet utsolgte arenaer Norge rundt.

Til disse sendingene har vi anledning til å ha invitere et meget begrenset publikum (ca 40). Vi selger derfor billetter til de fleste Felle-TV arrangementene. Billetter tilgjengelig via billettknappen. 

// I akustisk setting tar bandet deg med på en herlig musikalsk reise i Kim Larsens liv og leverer det beste av hits som f.eks “Papirsklip”, “Midt om natten”, “This is my life” og “Hva gør vi nu, lille du”. Med danske vokalist og frontfigur, Claus Pedersen i kombinasjon med dyktigere og rutinerte musikere kjent fra Bergens musikkmiljø, gjenskapes den ene etter den andre perlen med herlig innlevelse og harmonier. //

Som nok et bevis på at This Was My Life er et meget populært og kanskje Nordens beste tribute band har Kim Larsen’s faste gitarist gjennom de siste 23 årene, Karsten Skovgaard takket ja til å medvirke som gjesteartist på foreløpig tre av deres konserter i 2020, herav Drammen, Oslo og Bergen.

Medlemmer:
Claus Pedersen – vokal/gitar
Arne Oppedal – gitar/korvokal
Arild Gjørøy – bass/korvokal
Marius Larsen – perkusjon/korvokal

YouTube: youtube.com/thiswasmylifeofficial
Facebook: facebook.com/thiswasmylifeofficial
Instagram: instagram.com/thiswasmylifeofficial

kr 300   Flere konserter