Hayseed

30
Apr 2020
Torsdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Hayseed har eksistert av og på siden 2001, De første årene var veldig aktive, med mange festivaljobber og faste spillinger på Smuget i Oslo. I 2004 var bandet to måneder i USA og gjorde 20 spillejobber på Østkysten, bl.a et par supportjobber for Johnny Winter samt noen klubbjobber i New York. Mest minneverdig var en konsert på The Bitter End (legendarisk rockeklubb i Greenwich Village) hvor bookingsjefen faktisk ville hyre Hayseed inn som fast husband!

Hayseed har gitt ut to album og en rekke Ep’er og singler. Gruppa har også vært på 8 turneer for Rikskonsertene, og har vært innom mange fylker i forbindelse med dette. I 2007 / 2008 var Hayseed backingband for Eric Martin (vokalist i Mr.Big) når han var innom Norge på turne. Alle i bandet har vært aktive som freelancemusikere, og brukes som musikere på TV-produksjoner, i forskjellige band og i studiosammenheng.

Hayseed, kort fortalt: et rockeband fra Oslo med lang fartstid, bestående av rutinerte musikere som er opptatt av å levere genuint rockehåndtverk live. De spiller 70- talls inspirert musikk, mest eget materiale ispedd litt covers. (Van Halen, Free etc)

Lenker til siste EP, og noen quotes: http://phonofile.link/running-on-fumes-ep

Lenke til et par videoer:
https://www.youtube.com/watch?v=NUlSACj-DbQ
https://www.youtube.com/watch?v=pgJ4JYNN0VE

kr 180/220  Flere konserter