Henning Kvitnes feat. 
Trond Helge Johnsen

31
Okt 2019
Torsdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018. Det var et fantastisk år med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet.

2019 vil være et roligere år, hvor han prioriterer litt rom for låtskriving, gjesteopptredener hos andre artister men også turné med Danske Poul Krebs og band både i Norge og Danmark.

Som en forsmak på vinterturné 2020, vil han gjøre noen få konserter sammen med Trond Helge Johnsen, før en mer omfattende Norgesturné vinteren 2020. 
Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Det kommer 2 til i løpet av året, før debutalbumet i 2020.

Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk. Det vil prioriteres litt mindre scener og steder som vanligvis ikke har fått besøk Henning Kvitnes. Intimt, tett og nære.

kr 290/350  Flere konserter