Jon Hjørnevik & Dagfinn Iversen – AVLYST!

28
Nov 2020
Lørdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert

Arrangementet er dessverre avlyst. Billetter blir automatisk refundert. 

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, dette må dermed legges inn i kontaktskjemaet.
Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Ingen julebordsesong uten: Greatest Dikts Jon Hjørnevik m/Dagfinn Iversen.

Neidå, den forbanna pandemien stoppar ikkje bygde-og pornopoesien. Mor til Hjørnevik må igjen registrere at det dessverre vert ein ny runde med både Slektserotikk og Kystens hore. Jon Hjørnevik stiller igjen på Madam Felle med dei beste, finaste og verste av sine saftige, morosame, tankevekkande, merkelege dikt. Her kjem og nye klassikarar ingen har høyrt før, heller ikkje Hjørnevik sjølv. For dei som kjem til Felle i julebordsesongen i år er dei garantert ein ei tung reise i lyrisk skit, perler for svin og svin for perler.

Med seg har han som alltid Dagfinn Iversen på gitar og slurve. Iverersen er bakarsonen, råkøyararen, kokken, konjakkelskaren, målmannen og visesongaren som fortvila freistar å redda diktkveld etter diktkveld med sine gitartonar.

Dette kan ikkje gå bra.

Vel møtt til nok ein kveld på Madam Felle – som kvier seg til ei lyrisk lurveleven.

kr 350/390   Flere konserter