NOBODYS BUSINESS

04
Okt 2019
Fredag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Nobody`s Business er tilbake! Bandet har hatt pause I 2-3 år. Medlemmene har i denne perioden jobbet med egne prosjekter. Imidlertid ble spillesuget for stort. Ikke minst har fansen og arrangører etterlyst bandet.

Dagens besetning består av noen av Bergens mest rutinerte livemusikere. Disse har årelang erfaring fra en rekke blues og rock band og har spilt på festivaler over hele landet. Bandet karakteriseres av mange som et av landets beste liveband, og med sitt vågale og varierte låtvalg, fremstår Nobody`s Business som et spennende og friskt alternativ til mer tradisjonstro bluesband. Selv om det musikalske biblioteket består av mye egenprodusert materiale, har bandet tolkninger av andres låter krydret med Nobody`s Business sin karakteristiske sound.

Fra et fjellstøtt komp serveres det heftige bass- og trommegroover, delikat krydret med lekende orgel og et dryss av rivende gitarsoloer. Det hele toppes med vokalprestasjoner og en sceneutstråling fra Gina Aspenes som virkelig setter spor etter seg. Gina Aspenes vant spellemannsprisen 2013 for sitt første, og flotte, soloalbum «Inertia». Nobody`s Business gav ut det kritikerroste albumet «Live at Madam Felle» i 2014. Resultatet har blitt et meget variert og friskt album som holder høy kvalitet både når det gjelder musikalsk spennvidde, utførelse, og ikke minst låtmateriale. Nobodys Business varemerke er og blir: Enorm spilleglede, stor respekt for musikken og ikke minst respekt for sitt publikum. Tidligere album : «Bad seeds», «Blue shoe», og «Live» Nobody`s Business består av: Gina Aspenes, vokal Harry Finseth, orgel Kjetil Huus, bass Tore Kvalvik, gitar Bjørn Moe, trommer

kr 180/220  Flere konserter