Pavels Juke Joint

03
Des 2020
Torsdag

Pavels Juke Joint er en urban talentfabrikk og et eksperimentelt samlingspunkt midt i Bergens pulserende musikkmiljø.

Det er en solid arena for eksklusive Mini-konserter, heftige Jam Session`s  og Urban Kunst & Live Art på kryss og tvers av alle mulige sjangere og generasjoner. Popkultur, undergrunn, fersk eller rutinert: Her skjer det aller, aller meste. Og med god smak!

– Det er en god miks av up & comming artister og band, men også profesjonelle og rutinerte artister, musikere og band med lang fartstid fra inn og utland kommer på besøk for å være med på Pavels Juke Joint. Vi har også et eget dedikert “Kunsthjørnet” der både fotografer, designere, og kunstnere stiller ut og selger kunsten sin. Her satser vi først og fremst på et veldig godt miljø for alle, både på og av scenen.

– Madam Felles Husband ble etablert av David Pavels tilbake i 2013 og består av solide musikere som alltid er på plass og ønsker alle velkommen til å være med på ekte old School Jam Session etter åpningskonsertene. Ta med bandet ditt, den nye låten din, eller møt nye musikere og band. Listen over band, artister, kunstnere, fotografer m.m. som har vært med i Bergen er lang og god! Kanskje ditt band blir det neste?

– Vi har til og med vår smått legendariske JamBurger til 99,-. Obs Kjøkkenet stenger 21.00.

– Showstart: Ca kl. 21.00 hver gang med fri entrè.

Velkommen / Welcome / Bienvenidos

– For mer info, booking eller bestilling av bord:
– www.madamfelle.no/pavelsjukejoint
– www.facebook.com/Pavelsjukejoint
– davidpavels@gmail.com

fri entre  Flere konserter