Pavels Juke Joint

28
Okt 2021
Torsdag

Kjøp billett  Bestill bord til konsert

Pavels Juke Joint (PJJ) er et multikreativt konsept i hjerte av Bergens musikk, kunst og kulturmiljø på kryss og tvers av alle mulige sjangere. Konseptet har etablert seg som en ledende plattform og blitt en solid og urban talentfabrikk og samlingspunkt for byens etablerte såvel som uetablerte musikere, kunstnere, fotografer m.m i alle mulige generasjoner og nasjonaliteter.

Her kommer det svært mange gjester igjennom ett hektisk og fargerikt år, og man opplever ny musikk, nye band og ny kunst på ulike måter hver eneste gang.

Madam Felles Husband ble etablert av David Pavels i 2013 på Madam Felle sammen med Madam Felles Jam Session og ble en umiddelbar suksess, og har med årenes løp vært en solid institusjon og utviklingsplattform for svært mange Bergensmusikere.

Mer en 70 musikere og artister har blomstret til å bli etablerte musikere og artister i ulike band, prosjekter m.m. Flere med både lokal, nasjonal og internasjonal suksess og utmerkelser.

PJJ er plattformen som er med på å utvikle kulturen i Bergen, og har vært det over flere år med et solid, åpent og internasjonalt miljø.

Rock, Pop, Metal, Folk, World Music, Hip Hop, Soul, Jazz, Klassisk, Delta Blues, Punk, Indie. You name it. Her kommer alt igjennom årets løp og du er alltid hjertelig velkommen til et vanvittig pulserende og imøtekommende miljø med PJJ på Madam Felle.

– www.facebook.com/pavelsjukejoint
– www.instagram.com/jukejointpavels

kr 100  Flere konserter