PURPLE HEEP FEAT. EIRIKUR HAUKSSON

05
Des 2020
Lørdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Purple Heep er et rockeband som spiller musikken til Deep Purple og Uriah Heep. Purple Heep har hatt spillejobber over det meste av landet og har hatt gleden av å dele scene med Nazareth, Dr.Hook og WigWam.

Purple Heep er et rockeband som fremfører låter fra Deep Purple og Uriah Heep. De legger vekt på å fremskape det gode drivet, de kjente gitar riffene og den sugende Hammond sound som har gjort bandet til en publikumsfavoritt.. Bandet har hatt stort sett samme besetning helt fra starten i 2002, men fikk med seg Oliver Weers på vokal fra 2016-2020, han er en tysk-engelsk Heavy Rock artist og er kjent for sin kraftige stemme og sceneshow. Oliver har og spillet med en del av bandmedlemmene i supergruppen Whitesnake og Thin Lizzy, men har og gitt ut eget materiale. Eirik Søfteland har og gjestet dette bandet med flere låter fra Deep Purple.

Bandet har nå fått EIRIKUR HAUKSSON som ny vokalist som er mest kjent fra Eurovison, bandet Macic Pie og Proud Mary samt samarbeid med Ken Hensley fra Uriha Heep.  Reino A Småland er kjent fra utallige band innen bluesmiljøet og er en suveren gitarist. Kristian Ryland – på ekte Hammond, Moog og kor, Bjarte Skintveit – bass og Jan Thue – trommer.

kr 240/280  Flere konserter