PURPLE HEEP FEAT. EIRIKUR HAUKSSON

03
Sep 2021
Fredag

Kjøp billett  Bestill bord til konsert

Purple Heep er et rockeband som spiller musikken til Deep Purple og Uriah Heep. Purple Heep har hatt spillejobber over det meste av landet og har hatt gleden av å dele scene med Nazareth, Dr.Hook og WigWam.

Purple Heep er et rockeband som fremfører låter fra Deep Purple og Uriah Heep. De legger vekt på å fremskape det gode drivet, de kjente gitar riffene og den sugende Hammond sound som har gjort bandet til en publikumsfavoritt.. Bandet har hatt stort sett samme besetning helt fra starten i 2002, etter at den danske vokalisten Oliver Weers sluttet har de fått med ingen ringere enn Eirikur Hauksson. Eirikur er kjent fra Aunt Mary, progrockbanda Magic Pie og Kers Pink. Siste årene har han samarbeidet med Ken Hensley fra Uriah Heep. Han har også deltatt flere ganger både for Norge og Island i Eurovision song contest. Eirik Søfteland har og gjestet dette bandet med flere låter fra Deep Purple.

Bandet har nå fått EIRIKUR HAUKSSON som ny vokalist som er mest kjent fra Eurovison, bandet Macic Pie og Aunt Mary samt samarbeid med Ken Hensley fra Uriah Heep.  Reino A Småland er kjent fra utallige band innen bluesmiljøet og er en suveren gitarist. Kristian Ryland – på ekte Hammond, Moog og kor, Bjarte Skintveit – bass og Jan Thue – trommer.

kr 290/350  Flere konserter