Shaun Bartlett

07
Okt 2021
Torsdag

Kjøp billett  Bestill bord til konsert

Det er ikke uten grunn at en intimkonsert med Shaun Bartlett (solo) kommer med 100% hyggegaranti! Stor fare for gode låter, sterke tekster og en og annen historie om livet der altså. Det ryktes også om at singer/songwriteren skriver masse nytt materiale som det blir mulig å oppleve på konsertene fremover, i tillegg til noen av “ringrevene” du kjenner fra ti år med radiolistinger!

Siden hans nedstrippede tolkninger av bl.a “Sweet Dreams” og “Wicked Game” fra Norge’s første sesong av The Voice (2012) spredde seg som ild i tørt gress har det stort sett gått i ett for artisten og drivkraften som er Shaun Bartlett, med oppstart av eget label, en rekke riksdekkende radiolistede singler, studioalbumet “Green Means Walk Red Means Run” (2014), livealbumet “Oslo Solo” (2016), spennende samarbeid innenfor et vidt spenn av artister fra CLMD til Claudia Scott, samt flere musikalske oppdrag for film og tv.

Visste du f.eks at Shaun er mannen bak stemmen og teksten til “Saviour Unknown”, kjenningslåta til NRK-serien “Øyevitne” som Annecke von der Lippe vant en Emmy-pris for? Eller at all musikken til TV2-serien “Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp” ble komponert av Bartlett, utgitt som EPen “Going Places”, tilgjengelig der du strømmer musikk?

“En sann artist og formidler” – Magne Furuholmen

“Evnen til å ta over et rom på sekunder!” – Sondre Lerche

Hør livealbumet “Oslo Solo” (2016) her

http://www.shaunbartlett-music.com/

kr 180/220  Flere konserter