THE ROLLING CLONES – Matinékonsert

06
Nov 2021
Lørdag

rollingclonesKjøp billett Kombiner middag & konsert

The Rolling Clones prøver noe nytt på Madam Felle, for andre gang. Matinékonsert. Klonene har satt sammen et helt spesielt repertoar for anledningen. Allsang er et stikkord her!

The Rolling Clones er Norges lengstlevende ”tribute band”, startet i februar 1982 av Mads Eriksen og Bård Ose. Bandet er etter publikums mening bedre enn originalene. I tillegg er de yngre og billigere.  The Rolling Stones har fått kritikk for billettprisene til konsertene i London og USA. Vi kan garantere at billettprisen på Madam Felle er langt lavere, og at publikum vil få full valuta for hver eneste krone.

Som publikum for lengst har fått gleden av å oppleve, spiller The Rolling Clones bare de aller beste og mest kjente låtene til moderbandet. Det er en stor glede å kunne bekrefte at moderbandet ikke har noen innvendinger mot repertoaret som The Rolling Clones har satt opp til sine konserter!

Bandet består av meget erfarne musikere som har spilt med bl a Chris Thompson, Ken-Dang, Blind Date, Mad & Hungry og The Monroes:

Bård Ose – vokal, munnspill
Mads Eriksen – gitar, vokal
Beinet – gitar, vokalPytten – bass, vokal
Erik Bergesen – trommer

The Rolling Clones – yngre, billigere og bedre enn originalen!

kr 220/260  Flere konserter