TINE TAULE sup. HP GUNDERSEN & CECILIE LEGANGER

11
Sep 2021
Lørdag

Kjøp billett  Bestill bord til konsert

Tine Taules nye album Black Heart utgis 4.juni. Albumet består av 13 låter innspilt i hennes eget Piper Studio under lockdown i 2020.

All musikk er skrevet, arrangert og produsert av Tine Taule.
I tillegg lager hun cover art og utgir det på sitt eget plateselskap Piper Recordings. Musikken hennes har fått god omtale og spilletid på norsk, svensk, dansk, australsk, portugisisk og engelsk radio.

Tine Taule har vært en markant skikkelse i Bergens musikkmiljø og er en erfaren og allsidig artist som har deltatt på mer enn 40 album innspillinger. Hun har opptrådt på de aller fleste store- og små scener i vårt langstrakte land i over tre tiår, både som soloartist og sammen med en rekke norske artister (Datarock, Jan Eggum, Morten Abel, Kurt Nilsen, Elg, Jonas Fjeld, Vidar Busk, Kenneth Sivertsen, Ylvis, Jan Teigen m.fl).
I 2017 stod Tine Taule på Lille Ole Bull scene med den kritikerroste forestillingen “En sangerinnes bekjennelser”, en forestilling basert på Tine Taules liv som artist gjennom et helt liv.

Med seg på scenen har hun det legendariske bandet Chickendales bestående av Kai Taule, Bjarte Aasmul og Magne Trengereid. I tillegg har hun med seg Einar Sogstad og Helge Haugland. Lyd: Paul Inge Vikingstad.

Support: HP GUNDERSEN & CECILIE LEGANGER starter showet!

kr 220/260  Flere konserter