Trine Rein

24
Jun 2021
Torsdag

Kjøp billett  Kombiner middag & konsert !

Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister.

I 2019 feiret Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og var en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes». I år fyller hun 50 noe som skal markeres med konsertforestillingen med den lett ironiske tittelen “Femti, feit og bitter” på Chat Noir i november

Med en nesten fullbooket kalender for 2019/20 er Trine Rein en høyaktuell artist og sanger. I kjølvannet av Hver gang vi møtes slapp hun årets andre singel Live&Forgive i mai 2019. I fjor høst gikk Trine Rein i studio for å skape nytt låtmateriale for tiden fremover, og med dette går startskuddet for markeringen av Trine Reins 25 års jubileum som internasjonal artist. Hun slo igjennom med et brak i Japan med låten Just Missed the Train, og med låter som Stay With me Baby, Torn og Do You Really Wanna Leave me This Way i bagasjen er resten historie. Hun har vunnet Spellemannpris, vært med i utallige TV-program, musikalske oppsetninger og spennende samarbeid gjennom 2000-tallet. Hun sto også bak suksessforestillingen Vilt&Vakkert som hun gjorde i samarbeid med ektemannen, Lars Monsen, og gjennomfører siden 2011 hvert år sin egenproduserte juleturné Julegaven med flere titalls konserter for hver turné.

Programserien i TV2 bød på mye selvransakelse og sterke øyeblikk, og singelen Live&Forgive ble en naturlig oppfølger til alle opplevelsene på Kjærnes gård. Dette er en vakker og personlig mid-tempo poplåt som kan hjelpe flere til å kvitte seg fra gammel bagasje, og se fremover til et friere liv. Teksten handler om å tilgi, og å komme seg videre i livet. Det er også laget en musikkvideo til Live&Forgive, filmet henholdsvis i Norge og Frankrike. Låten er skrevet av Bernt Rune Stray, Kine Nesheim, Hans Petter Aaserud og Trine Rein.

På scenen:
Trine Rein akustisk: Med Aleksander Sjølie, gitar og tangenter

kr 250/290  Flere konserter